NieuwGebruikt

Nieuwe en gebruikte goederen kopen met voordeel

NieuwGebruikt is een aanbieder van nieuwe consumentengoederen voor een tweedehands prijs, en van gebruikte consumentengoederen waarop je gewoon garantie bij ons krijgt. Net als op nieuwe goederen. Altijd! En zo heb je voordeliger een nieuw product of een tweedehands product met zekerheid! Wij geven geen garantie op niet-gebruikersgoederen, zoals verzamelitems of curiosa.

Nieuwe of ongebruikte producten

Voor nieuwe consumentengoederen hoef je allang niet meer per se naar webwinkels als Coolblue of Bol.com. Exact dezelfde producten komen ook via allerlei andere wegen op de markt. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsveilingen. Of via consumenten die om wat voor een reden dan ook een nieuw product hebben waar ze niets mee gaan doen. Zoals een verjaardagscadeau. Of een gloednieuwe telefoon bij contractverlenging. Of keukenmachines waarvan enkel de verpakking is beschadigd. Wij verkopen met regelmaat de volgende nieuwe of ongebruikte producten:

  • Telefoons
  • Huishoudelijke apparatuur
  • Inrichting huis en tuin
  • Verzamelitems
  • Tablets
  • Laptops
  • Gereedschap
  • Alle soorten fietsen

Gebruikte producten met garantie

Wij bieden enkel gebruikte producten aan van bekende merken en met degelijke kwaliteit. Zo bezoeken wij regelmatig faillissementsveilingen waar hoogwaardige tweedehands producten worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan topmerken als Samsung op gebied van mobiele telefonie of Makita gereedschap.

Wanneer wij gebruikte producten inkopen, testen wij deze uitvoerig op functionaliteit voordat wij ze te koop aanbieden in onze winkel. Daarom kun je er zeker van zijn dat onze producten goed werken. En je krijgt altijd garantie op aangeschafte producten. Altijd! De duur van de garantie verschilt wel per product. Bij een fiets van 5 jaar oud zal de garantietermijn uiteraard anders zijn dan bij een praktisch ongebruikte Samsung S10 telefoon. De garantie staat altijd op de factuur vermeld. Mocht er toch iets niet goed zijn aan je product na aanschaf, neem dan direct contact met ons op. Of lees nu vast de garantievoorwaarden.

Weg = weg!

Ons aanbod aan nieuwe en tweedehands producten wisselt sterk. Veelal hebben wij van een bepaald product maar 1 stuk in de aanbieding omdat wij deze producten doorgaans ook per stuk inkopen. Of uit een boedel. Dit geldt bijna altijd voor gebruikte goederen. Dus als je wat moois ziet voor een goede prijs, pak je kans! Want weg = weg…

Retourbeleid

Voor online aankopen in onze webwinkel hanteren wij de wettelijke regels. In zijn algemeenheid en kort samengevat betekent dit een retourtermijn van 14 dagen na ontvangst van je product.

Voor aangekochte producten die fysiek bij ons afgehaald zijn geldt een afwijkend retourbeleid. We maken hierbij onderscheid in hagelnieuwe producten en niet-hagelnieuwe producten. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je graag naar ons retourbeleid.