Inruilen

Ruil je product bij ons in

Heb je bij ons in de webwinkel een nieuwer model gezien van jouw product? Of net een ander type en wil je liever die? Ruil je product dan bij ons in en krijg korting op je nieuwe aanschaf. Of misschien wil je jouw product wel omruilen voor een heel ander product uit onze webshop zonder bij te hoeven betalen? En wat ook kan bij ons is dat je een nieuw product inruilt voor een gebruikte en dat je zodoende geld toe krijgt, contant of overgemaakt. Neem contact met ons op als je een kwaliteitsproduct in te ruilen hebt. We kunnen meestal ook bij je langskomen als je ongeveer binnen een straal van 25 km van Hilversum woont.

Milieu

En inruilen van een gebruikt product van goede kwaliteit draagt ook een steentje bij aan het milieu. Immers, door een hoogwaardig product in te ruilen en geen nieuwe te kopen, wordt het milieu minder belast. En dat product brengen wij dan weer aan de man bij iemand anders die op zijn of haar beurt geen nieuw product hoeft te kopen. En dat is mooi meegenomen in deze tijden van groeiende vervuiling! En dit geldt uiteraard ook als je niets inruilt, maar enkel een tweedehands product koopt. Juist bij aanschaf van duurzame gebruikte goederen is de belasting voor het milieu veel minder. En zo koop je niet alleen voordeliger, maar help je de natuur ook een handje!

Producten afkomstig van diefstal en/of heling

Voor alle aangeboden producten met enig herkenningsnummer checkt NieuwGebruikt voorafgaande aan acceptatie de relevante diefstal- en/of helingsregisters. Bijvoorbeeld het stophelingregister van de Politie of het fietsendiefstalregister van de RDW. Ook bij gerede twijfel nemen wij je product niet over.

Heeft je de oorspronkelijke aankoopbon nog?

Indien je een product bij ons wilt inruilen én je hebt de oorspronkelijke aankoopbon of factuur nog, overleg deze dan samen met het product, want dat maakt inruilen van goederen een stuk veiliger, makkelijker, en sneller!